Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Vakantiehuizen Corsica

Op vakantie naar Corsica gelegen in het zuiden van de Côte d'Azur in de Middelandse Zee? Op zoek naar vakantiehuizen Corsica te Frankrijk? Huur hier rechtstreeks bij de eigenaar van een vakantiehuis in Corsica. Doorzoek ons aanbod vakantiehuizen.

Er werden geen resultaten gevonden

Het landschap in Corsica is heel gevarieerd en bied mogelijkheden tot verschillende vakantie-activiteiten. In steden zoals L’ile Rousse bieden de stranden een perfecte plaats om van de zon te genieten. Bastia is een havenstad en tevens de hoofdstad van Noordelijk Corsica en heeft een uiterlijk dat typisch is voor stadjes aan de Middellandse Zee. Een stad die er weer helemaal anders uitziet is Corte: deze ligt ingesloten tussen de heuvels en ziet er wat vervallen uit. Ajaccio, de geboortestad van Napoleon is vrij druk. Tenslotte zijn over het eiland heel wat dorpjes die de moeite zijn om ontdekt te worden en overal vind je wel iets bijzonder terug.

Vakantiehuizen Corsica zoeken via type

Vakantiehuizen Corsica zoeken via faciliteiten

Vakantiehuis Corsica zoeken via thema

Vakantiehuizen Côte d'Azur

Zoek een geschikt vakantiehuis in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek vakantiehuizen Côte d'Azur te huur. Zoek je een vakantiehuis met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk vakantiehuis? Zoek en vind op Vakantiehuizencotedazur.be alle vakantiehuizen Côte d'Azur te huur.